Akkumulátorok és tartozékok több mint 200.000 különböző készülékhez!

  • Ingyenes szállítás a héten!
  • Több mint 850.000 vásárló
  • 15 éve a legjobb akkumulátor-szakértő

Kérdesed van? Írj emailt: info@BatteryUpgrade.hu

Garancia

30 napos pénzvisszafizetési garancia

Célunk minden rendelésnél: az elégedett vevő. Ezért a garancia és a hibás áruk visszacserélése mellett, 30 napos pénzvisszafizetési garanciát is adunk! Ha nem azt kaptad, mint amire számítottál vagy meggondoltad magad, visszakapod a pénzedet. Ehhez eredeti, bontatlan csomagolásban kell a terméket visszaküldened, legkésőbb 30 nappal azután hogy kézbesítették.

Fontos: ahhoz, hogy visszakapd a pénzedet, először lépj kapcsolatba a helpdeskkel és várj az utasításokra, hogy visszaküldhesd a terméket

Garancia

Minden termékünkre 12 hónap garanciát adunk. A garancia akkor érvényes, ha a vásárló megfelelően helyezte be és helyesen kezelte az akkumulátort.

Az akkumulátorok elhasználódhatnak. Ez azt jelenti, hogy az akkumulátor élettartalma lecsökkenhet, ha gyakrabban használják. Továbbá az akkumulátor minősége romolhat idővel, akkor is, ha nem használják. Többet is olvashatsz az akkumulátorok tulajdonságairól ebben a cikkben: Akkumulátorok.

Rengeteg további információt találhatsz a BatteryUniversity honlapon. A BatteryUniversity töltési tanácsok útmutatója segít, hogy a legtöbbet hozd ki az akkumulátorodból!

RMA

Ha problémád van egy akkumulátorral, amit tőlünk vásároltál, lépj kapcsolatba velünk mielőbb. Amint feldolgoztuk a kérésedet megpróbálunk megoldást találni a problémádra. Amennyiben a problémát nem tudjuk a helpdesk szolgáltatásunkon keresztül orvosolni, egy RMA számot (Return Material Authorization) generálunk neked. Javasoljuk, hogy az akkumulátort egy kemény (párnázott) borítékban küldd vissza. Kérünk tüntesd fel az RMA számot a borítékon és írd fel egy papírra is amelyet a borítékba teszel. Az RMA számod segítségével azonosíthatjuk az akkumulátort amikor visszaérkezik hozzánk. Amennyiben az ellenőrzés során kiderül, hogy az akkumulátor hibás, egy új akkumulátort szállítunk további költségek nélkül.
Vedd figyelembe: nem tudjuk a visszaküldött akkumulátort bevizsgálni, ha még nem kaptál RMA számot.

Válassz ki könnyedén egy készüléket vagy kategóriát

Vélemények

János Molnár ) értékelése:
(5/5)
Termék:
Nikon D800E akkumulátor (2000 mAh)
Általános:
Rendkívül korrekt pontos kiszolgálás, mind az árak, mind a határidők tekintetében. Különösen hasznos és dicséretre méltó, a vevőket segítő termék információs rendszerük.
A termékről:
Mivel videó kamera és fényképezőgép akkumulátorokat vásároltam - remélem - csak 3-4-5 év múlva tudok majd véleményt mondani, mégpedig azt, hogy a termék hosszú éltet tartamával jó szolgálatot tett.
Olvasd el más vásárlók véleményét
  • Ingyenes szállítás a héten!
  • Több mint 850.000 vásárló
  • 15 éve a legjobb akkumulátor-szakértő

Kérdesed van? Írj emailt: info@BatteryUpgrade.hu

Hogy az oldalunk megfelelõen tudjon mûködni, cookie-kat használunk. Olvasd el a cookie szabályzatunkat. Ha használod az oldalunkat, feltételezzük hogy elfogadod.