Akkumulátorok és tartozékok több mint 200.000 különböző készülékhez!

Akkumulátorok és tartozékok több mint 200.000 különböző készülékhez!
  • Biztonságos, egyszerű, gyors
  • 18 éve a legjobb akkumulátor-szakértő
  • Több mint 1.000.000 vásárló

Kérdések? Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Felhasználói feltételek

Lent olvashatóak a BraunOni B.V. általános szerzodési feltételei BatteryUpgrade.hu a BraunOni B.V.részeAhogy az az 1.4-es pontban is szerepel a BraunOni B.V. fenntartja magának a jogot, hogy bármikor változtasson ezeken a feltételeken. Minden egyéb márkajelzés vagy terméknév a megfelelő tulajdonos védjegye.

1. Általános

1.1 Ebben a dokumentumban BraunOni minden esetben a BraunOni B.V. vállalkozást jelenti amely regisztrálva van a KvK-nál (Dutch Trade organization) Eindhovenben, Hollandiában a 08129450-as számon.
1.2 Ezek az általános szerzodési feltételek néhány egyéb esetet kivéve minden helyzetben érvényesek, amelyekben BraunOni valamilyen termék eladójaként vesz részt.
1.3 BraunOni nem fogad el foglalásokat a rendelésekre a másik féltol (innentol feltüntetve mint: a vásárló).
1.4 BraunOni fenntartja magának a jogot, hogy bármikor módosítsa ezeket a feltételeket. A vásárló elfogadja, hogy BraunOni jogosult ezekre a változtatásokra és elfogadja, hogy ezek a megváltozott általános feltételek vonatkoznak rá. Amennyiben az általános feltételek jelentosen megváltoznak BraunOni értesíteni fogja az összes felhasználót e-mailben errol a módosításról és csatolni fogja a módosított általános feltételeket.

2. Fizetés

2.1 A fizetés elore történik bankon, hitelkártyás, iDealen vagy Paypalon keresztül.

3. Árak

3.1 Az árakban gépelési hibák elofordulhatnak.
3.2 A termékeket különböző helyekről szállítjuk. Ezek lehetnek az EU-n belül vagy kívül is.. BatteryUpgrade.hu a szállítás kiindulási és érkezési címe függvényében számít fel ÁFÁ-t. Amennyiben szeretnéd tudni egy termék szállítási körülményeit, kérdezd az ügyfélszolgálatunkat.
3.2.2 BatteryUpgrade.hu egy holland webáruház amely elsősorban kiskereskedelmmel foglalkozik. Amennyiben külföldi, európai cégként megadod a cég nevedet és a VAT számodat, a szállítás kiindulási és cél országától függően a belső kereskedelem szabályai alkalmazhatóak lehetnek. Ebben az esetben 0% ÁFÁt fogunk felszámítani. Nagykereskedők számára egy külön rendelési oldalt tartunk fent jelentős kedvezményekkel.
3.3 Minden ár a további adók és díjak nélkül értendo, amennyiben ilyen vonatkozik rá.
3.4 BraunOni ajánlata nem kötelezo érvényu, kivéve ha ezt írásban jelezte. Az ajánlatok a termékek rendelkezésreállásától függenek. BraunOninak joga van megszüntetni a megállapodást.

4. Rendelkezésreállás

4.1 BraunOni nem tudja garantálni az összes termék rendelkezésreállását. Hiány esetén a vásárlót értesíti és a termék ellenértéke visszafizetésre kerül.
4.2 A szállítás azután történik, hogy a számlán szereplo összeg BraunOni számláján jóváírásra került. A szállítás, amennyiben lehetséges 5 munkanapon belül megtörténik miután az összeg jóváírásra került.
4.3 BraunOni jogosult a megrendelést több részletben teljesíteni. Ezeknek a szállításoknak a külön költsége BraunOnit terheli.
4.4 BraunOni hagyományos postával vagy futárszolgálattal szállítja a termékeket, az áruk feladási és érkezési címe függvényében. BraunOni-nak jogában áll megváltoztatni a szállítás módját további jelzés nélkül, amennyiben ez az ügyfél vagy BraunOni érdekében történik. Amennyiben az ügyfélnek információra van szüksége a szállítás pontos módját illetően, az ügyfélnek kérnie kell ezt az információt az ügyfélszolgálattól a rendelés előtt.

5. Felelosség

5.1 BraunOni nem felelos a szállított termékek vásárlásából és/vagy használatból eredo károkért.
5.2 A 4.2-es pontban megadott időtartamok csak jelzések és nem végleges időtartamok. BraunOni soha nem felelős a szállítási időtartamok túllépése miatti károkért.
5.3 Amennyiben egy terméket sérülten szállítanak vagy a kézbesítés sikertelen, a vásárlónak 90 nap áll rendelkezésére, hogy írásban értesítse BraunOni-t erről.

6. Csere

6.1 Cserére csak akkor van lehetoség ha a termék az eredeti állapotában kerül visszaküldésre és a szállítás után 30 napon belül BraunOnihoz megérkezik.
6.2 A kívánt csere kapcsán jelentkezo kiadásokat (például postaköltségek) a vásárló viseli.
6.3 A szállítási költségekre a helyi postától lehet ajánlatot kérni. A vásárló felelős a megfelelő csomagküldő szolgálat kiválasztásáért, hogy célbajuttassa a terméket, a helyi törvényeknek és szabályozásnak megfelelően.

7. Szállítási költségek

7.1 BraunOni rendelésenként számítja ki a szállítási költésget. A költségek a szállítás típusától függenek. A költésgek láthatóak a kosárban.
7.2 BraunOni fenntartja magának a jogot, hogy biztosított szállítást követeljen meg az EU-n kívülre. A vásárló elutasíthatja ezt a követelményt ha írásban értesíti errol BraunOnit, amely automatikusan a szerzodés megszüntetését jelenti a 10.1.-es feltétel szerint.
7.3 A vásárló felelos a termékek szállításából eredo további költségekért, mint a további postai költségek vagy vámok.

8. Jótállás

8.1 Javasolt, hogy a vásárló közvetlenül a szállítás után ellenorizze a szállított árukat és amennyiben hiányosságot fedez fel közvetlenül értesítse BraunOnit írásban. Amennyiben a vásárló nem jelzi BraunOni felé 5 napon belül a hiányosságokat bár azok észlelhetoek lennének alapos vizsgálattal, az azt jelenti hogy a vásárló elfogadja az árukat abban az állapotban, amelyben megérkeztek és minden joga a garanciára hatályát veszti.
8.2 BraunOni csak szállítói garanciát vállal, amely elvész a termékek nem megfelelo használata esetén.
8.3 Nem megfelelo használatból eredo hibák nem tartoznak a garancia hatálya alá.

9. Sérülések

9.1 BraunOni csak olyan sérülésekért vonható felelosségre, amelyek nem szándékosan nem megfelelo használatból származnak vagy olyan körülményekbol amelyek törvény szerint BraunOni felelosségei.
9.2 Körülmények, amelyekért BraunOni semmi esetre sem vonható felelosségre: sztrájk, munkaero kiesés, betegség, import, export és/vagy transit tilalom, szállítási problémák, alvállalkozók akik nem teljesítik a kötelezettségeiket, termélési zavar, stb.

10. Rendelések lemondása

10.1 A vásárlónak joga van törölni a rendelését a termékek kézhezvételét követő 30 napon belül. Ezen az időszakon belül a vásárló köteles értesíteni BraunOni-t a törlésről. Miután BraunOni megerősíti a törlést egy RMA számmal, a vásárló köteles visszajuttatni a termékeket 14 napon belül, az RMA számmal együtt megadott instrukcióknak megfelelően. A vásárlás összegét BraunOni visszatéríti a termékek kézhezvételét követő 14 napon belül. Megfelel a holland jog szerinti 'Távoli vásárlásnak', ahogyan az szerepel ebben a törvényben: 'Wet Koop op Afstand, Burgerlijk Wetboek art. 7:46'
10.2 Amennyiben a 4.2-es pontban meghatározott határido több mint 2 héttel lejárt, a vásárló visszamondhatja a rendelést további költésgek nélkül. Azonban a vásárlónak mindig írásban kell jeleznie, hogy a rendelést vissza kívánja mondani.
10.3 Modell visszahívási nyomtatvány

To BraunOni B.V., Freddy van Riemsdijkweg 6a, 5657 EE Eindhoven, Nederland:
Én/Mi ezúton jelezzük, hogy visszalépünk a következő termékek eladására kötött szerződéstől.
Rendelve / kézbesítve:
Vásárló(k) neve:
Vásárló(k) címe:
Vásárló(k) aláírása (amennyiben a nyomtatvány papíron kerül kiadásra):
Dátum:

11. Ajánlói kedvezmény

11.1 BraunOni megváltoztathat bármely kedvezményt amely az ajánlás útján létrejött kedvezményekre vonatkozik.
11.2 A kedvezményt azután biztosítja BraunOni, hogy az ajánlás véglegesnek tekintheto, vagyis a rendelés ellenértékének kifizetése és a szállítás után.
11.3 A jövobeni rendelésekre már jóváírt kedvezmény visszahívható a megrendelés visszamondása vagy visszaküldése esetén.
11.4 BraunOni fenntartja a jogot, hogy bizonyos személyeket vagy vállalatokat kizárjon az ajánlásért kedvezményt biztosító programból.
11.5 A 11.3-as és 11.4-es pont is érvényesítheto például abban az esetben amikor az ajánlói szám nyilvánosan ismertté válik vagy a baráti körön kívül is használják.

12. Személyes adatok védelme és biztonsága

12.1 A vásárlók adatait nem osztjuk meg harmadik féllel. Kivétel ez alól, amikor az adatokat a fizetést biztosító szolgáltató felé közvetítjük, hogy egy online fizetés megvalósulhasson.
12.2 A vásárlói adatokat mindig SSL kapcsolaton továbbítjuk.

13. Személyes adatok védelme

További információk a cookie-k használatáról és a BatteryUpgrade.hu adatvédelmi tájékoztatója megtalálható a Adatvédelmi irányelvek.

Vélemények

Istvan Csaki ) értékelése:
(5/5)
Termék:
Apple iPhone 4S (16GB) akkumulátor (1450 mAh 3.7 V)
Általános:
Gyors kiszolgálás kedvező árak korrekt ügyintézés ,maximálisan elégedet vagyok.
A termékről:
Ez idáig jól működik.
Olvasd el más vásárlók véleményét
  • Biztonságos, egyszerű, gyors
  • 18 éve a legjobb akkumulátor-szakértő
  • Több mint 1.000.000 vásárló

Kérdések? Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!