Akkumulátorok és tartozékok több mint 200.000 különböző készülékhez!

Akkumulátorok és tartozékok több mint 200.000 különböző készülékhez!
 • Ingyenes szállítás a héten!
 • 15 éve a legjobb akkumulátor-szakértő
 • Több mint 1.000.000 vásárló

Kérdesed van? Írj emailt: info@BatteryUpgrade.hu

Szállítás

A(z) BatteryUpgrade.hu oldalon akkumulátorokat, adaptereket és tartozékokat találsz 200.000 készülékhez és márkához. 2006 óta több mint 500.000 vásárlónak kézbesítettünk már világszerte. A következő 5 alapelv szerint dolgozunk:

 1. Alacsony árak
 2. Kiváló minőségű termékek
 3. Ingyenes szállítás az egész világon
 4. 30 napos pénz-visszafizetési garancia
 5. Vadonatúj termékek

Vadonatúj termékek
A(z) BatteryUpgrade.hu mindig vadonatúj akkumulátorokat kézbesít. Az akkumulátorok teljesítménye idővel csökken, még akkor is, ha nem használják őket. Ennek ellenére, sok importőr és viszonteladó hosszú ideig raktárakban tárolja őket, mielőtt eladásra kerülne sor. A(z) BatteryUpgrade.hu biztosítja, hogy a gyártókkal együttműködve, az akkumulátorokat rögtön a gyártás után kézbesítik. Így, mindig vadonatúj, magas minőségű termékeket vásárolhatsz! Előfordulhat, hogy nem a raktárunkból, hanem egy másik helyről szállítjuk ki a megrendelést. Hollandiából vagy Hong Kongból is kézbesíthetjük a termékeket. Ebben az esetben, a szállítási idő átlagosan 1-2 hét.

Ingyenes szállítás
A(z) BatteryUpgrade.hu ingyenes szállítást kínál minden a webshopunkban megtalálható termékre vonatkozóan (kivételek ez alól az importálással kapcsolatos vámköltségek). Ha ezzel kapcsolatos kérdésed merül fel, vedd fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálatunkkal.

Szállítás
Az akkumulátorok és a tartozékok a postaládádba érkeznek, amennyiben átférnek a bedobónyíláson. Ebben az esetben, nem szükséges, hogy otthon tartózkodj, amikor a rendelésed megérkezik. A nagyobb termékeket csomagként küldjük, és a kézbesítő személyesen adja majd át azokat.

Bejegyzett küldemény
Ha szeretnéd, igényelheted a Szállítás és nyomkövetés szolgáltatást, amelyért díjat számítunk fel. A Szállítás és nyomkövetés lehetővé teszi a megrendelés szemmel tartását.

Kérdésed van a szállítással kapcsolatban? Lépj kapcsolatba velünk.

Válassz ki könnyedén egy készüléket vagy kategóriát

Vélemények

Zsolt Tomó ) értékelése:
(4/5)
Termék:
Black & Decker HP146F3B akkumulátor (2000 mAh)
Általános:
A szállításon szerintem lehetne gyorsítani, egyébként ok minden.
A termékről:
A termékkel minden rendben.
Olvasd el más vásárlók véleményét
 • Ingyenes szállítás a héten!
 • 15 éve a legjobb akkumulátor-szakértő
 • Több mint 1.000.000 vásárló

Kérdesed van? Írj emailt: info@BatteryUpgrade.hu

Sütiket használunk a tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi média funkcióinak biztosításához és a forgalom elemzéséhez. A webhelyünk használatával kapcsolatos adatokat megosztjuk a közösségi médiával, valamint hirdetési és elemző partnereinkkel, akik összevonhatják azokat más adatokkal, amelyeket ön nekik nyújtott, vagy amelyeket a szolgáltatásaik felhasználása során gyűjtöttek össze. Webhelyünk használatának folytatásával elfogadja a sütiket. Bővebben.