$ Ft

Business

Professzionális felhasználóknak és viszonteladóknak

BatteryUpgrade.hu-nak nagy tapasztalata van az akkumulátorok értékesítésében az egész világon. Gyakorlatilag bármilyen csere akkumulátort tudunk biztosítani PDAkhoz, okostelefonokhoz, GPS eszközökhöz, MP3 lejátszókhoz, digitális kamerákhoz, laptopokhoz és sok minden máshoz.

Szeretnél egy üzleti felhasználót, hogy rendelhess tőlünk? Kérünk lépj kapcsolatba az üzleti helpdeskkel. Ha szeretnéd megnézni a termékeinket, kattints ide.

Töltsd le a promóciós brossúránkat most (angolul) (5 MB)

Miért újratölthetős akkumulátorok?

Pénzmegtakarítás

Minden évben rengeteg készüléket dobnak ki szükségtelenül. A BatteryUpgrade akkumulátorok évekkel hosszabbítják meg a készülékeid éllettartalmát. Így alacsonyabbak lesznek az amortizációs költségeid.

Termelékenység

Az alacsony teljesítményű akkumulátorok frusztrálttá teszik az alkalmazottaidat. Az utángyártott csereakkumulátorok segítenek ezen a helyzeten, így hozzájárulva a nagyobb termelékenységhez.

Mobilitás

Ha az alkalmazottaid rendszeresen dolgoznak az irodán kívül, a nagyobb akkumulátor élettartam megduplázhatja a mobilitásukat.

Környezet

Te is hozzájárulhatsz a környezetvédelemhez azzal, hogy később cserélsz le egy készüléket. Egy új akkumulátor egy új esélyt ad a készülékednek, ugyanakkor pedig csökkenti a hulladék mennyiségét.


csere akkumulátor a következőkhöz:

Acer Airis Alcatel Apple ASUS benQ BlackBerry Canon Compaq Dell Garmin HTC IBM iPod Lenovo Kodak Orange Palm Samsung Siemens Sony TomTom Toshiba Vodafone

Sütiket használunk a tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi média funkcióinak biztosításához és a forgalom elemzéséhez. A webhelyünk használatával kapcsolatos adatokat megosztjuk a közösségi médiával, valamint hirdetési és elemző partnereinkkel, akik összevonhatják azokat más adatokkal, amelyeket ön nekik nyújtott, vagy amelyeket a szolgáltatásaik felhasználása során gyűjtöttek össze. Webhelyünk használatának folytatásával elfogadja a sütiket. Bővebben.

Elfogadom
X