Akkumulátorok és tartozékok több mint 200.000 különböző készülékhez!

  • Biztonságos, egyszerű, gyors
  • 18 éve a legjobb akkumulátor-szakértő
  • Több mint 1.000.000 vásárló

Kérdesed van? Írj emailt: info@BatteryUpgrade.hu

eBook (elektronikus könyv) akkumulátorok & hálózati adapterek / töltők

Gyorsan lemerül az eReadered? Akkor cseréld ki az akkumulátort, és olyan lesz, mint új korában. Lehetővé teszi, hogy folytathasd az olvasást nyaralás vagy utazás során, vagy akár otthon a kanapén, anélkül, hogy fel kellene töltsd. Akkumulátorok, adapterek és egyéb alkatrészek széles választéka áll rendelkezésedre az Amazon, a Kobo, a Pocketbook és a Bambook termékekhez. Akkumulátorcsere után az eReader újra úgy működik majd, mint új korában.

Lehetővé teszi, hogy folytathasd az olvasást nyaralás vagy utazás során, vagy akár otthon a kanapén, anélkül, hogy fel kellene töltsd. Akkumulátorok, adapterek és egyéb alkatrészek széles választéka áll rendelkezésedre az Amazon, a Kobo, a Pocketbook és a Bambook termékekhez. Akkumulátorcsere után az eReader újra úgy működik majd, mint új korában.

Minden márka megtekintése alább

Nem találod amit keresel? Próbáld használni a keresést

Válassz ki könnyedén egy készüléket vagy kategóriát

Vélemények

Zoltan Erdelyi ) értékelése:
(5/5)
Termék:
Amazon Kindle III akkumulátor (1900 mAh 3.7 V)
Általános:
Mindennel nagyon elégedett voltam. A szállítás és a termék csomagolása egyaránt hibátlan volt. Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a céget.Köszönök mindent.
A termékről:
Kiváló a termék, már több akkumulátort is vásároltam a cégtől, mindegyik hibátlanul működött. Külön előny, hogy kétszeres teljesítményű akkumulátorokat is beszerezhetek az eredeti gyári helyett. Köszönöm.
Olvasd el más vásárlók véleményét
  • Biztonságos, egyszerű, gyors
  • 18 éve a legjobb akkumulátor-szakértő
  • Több mint 1.000.000 vásárló

Kérdesed van? Írj emailt: info@BatteryUpgrade.hu

Sütiket használunk a tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi média funkcióinak biztosításához és a forgalom elemzéséhez. A webhelyünk használatával kapcsolatos adatokat megosztjuk a közösségi médiával, valamint hirdetési és elemző partnereinkkel, akik összevonhatják azokat más adatokkal, amelyeket ön nekik nyújtott, vagy amelyeket a szolgáltatásaik felhasználása során gyűjtöttek össze. Webhelyünk használatának folytatásával elfogadja a sütiket. Bővebben.