Akkumulátorok és tartozékok több mint 200.000 különböző készülékhez!

  • Biztonságos, egyszerű, gyors
  • 18 éve a legjobb akkumulátor-szakértő
  • Több mint 1.000.000 vásárló

Kérdesed van? Írj emailt: info@BatteryUpgrade.hu

Újratölthető / Eldobható akkumulátor

Kínálatunkban megtalálsz mindenféle akkumulátort és újratölthető elemet, például gombelemeket, ólom-sav akkumulátorokat vagy forrasztó akkumulátorokat.

Mivel manapság nagy számú hordozható készülékkel rendelkezünk, a jó állapotban lévő akkumulátorok nélkülözhetetlenné váltak. Termékválasztékunkban megtalálhatók a hétköznapi elemek, például az AA és AAA elemek is. Mindig figyelj arra, hogy a megfelelő méretű, feszültségű és kapacitású elemet vagy akkumulátort válaszd. Amennyiben elemet szeretnél vásárolni egy olyan készülékhez, amely sok energiát igényel, amilyen a fényképezőgép, okos döntés lehet az újratölthető változat választása.

Minden márka megtekintése alább

Nem találod amit keresel? Próbáld használni a keresést

Válassz ki könnyedén egy készüléket vagy kategóriát

Vélemények

Zsolt Borkai ) értékelése:
(5/5)
Termék:
Lithium Cell Hálózati adapter
Általános:
Amegrendelt termeket bár kifizettem de a mai napig nem erkezett meg! Kerem a penz visszautalasat vagy a termek megkuldeset!
Olvasd el más vásárlók véleményét
  • Biztonságos, egyszerű, gyors
  • 18 éve a legjobb akkumulátor-szakértő
  • Több mint 1.000.000 vásárló

Kérdesed van? Írj emailt: info@BatteryUpgrade.hu

Sütiket használunk a tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi média funkcióinak biztosításához és a forgalom elemzéséhez. A webhelyünk használatával kapcsolatos adatokat megosztjuk a közösségi médiával, valamint hirdetési és elemző partnereinkkel, akik összevonhatják azokat más adatokkal, amelyeket ön nekik nyújtott, vagy amelyeket a szolgáltatásaik felhasználása során gyűjtöttek össze. Webhelyünk használatának folytatásával elfogadja a sütiket. Bővebben.