Akkumulátorok és tartozékok több mint 200.000 különböző készülékhez!

  • Ingyenes szállítás a héten!
  • 15 éve a legjobb akkumulátor-szakértő
  • Több mint 1.000.000 vásárló

Kérdesed van? Írj emailt: info@BatteryUpgrade.hu

E27

E27 LED Lámpák

Általában az E27 LED lámpákat a nagyobb aljzatukról ismerheted fel. Ezek kiváló alternatívái az E27 halogén- vagy izzólámpáknak. Az E27 LED lámpák sokkal hosszabb élettartammal rendelkeznek - körülbelül 25 000 óra -, és akár 90%-os megtakarítást is biztosítanak a hagyományos izzók fogyasztásához képest. A BatteryUpgrade kínálatában hagyományosan kialakított izzókat és dekoratív vagy vintage kinézetű LED lámpákat is találsz.

Nem találod amit keresel? Próbáld használni a keresést

Válassz ki könnyedén egy készüléket vagy kategóriát

Vélemények

László Szabó ) értékelése:
(5/5)
Termék:
JVC GZ-MG20 akkumulátor (3300 mAh, Fekete)
Általános:
Jó és pontos a szolgáltatás.
A termékről:
A rendelt aku.megfelelő és jó,de mivel egy helyettesítő típus, csak a feltöltésnél derült ki, hogy a hasznos időtartam 5,5 óra helyett csak 3,3 óra. Jó lett volna egy ilyen adatot közölni.
Olvasd el más vásárlók véleményét
  • Ingyenes szállítás a héten!
  • 15 éve a legjobb akkumulátor-szakértő
  • Több mint 1.000.000 vásárló

Kérdesed van? Írj emailt: info@BatteryUpgrade.hu

Sütiket használunk a tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi média funkcióinak biztosításához és a forgalom elemzéséhez. A webhelyünk használatával kapcsolatos adatokat megosztjuk a közösségi médiával, valamint hirdetési és elemző partnereinkkel, akik összevonhatják azokat más adatokkal, amelyeket ön nekik nyújtott, vagy amelyeket a szolgáltatásaik felhasználása során gyűjtöttek össze. Webhelyünk használatának folytatásával elfogadja a sütiket. Bővebben.