Akkumulátorok és tartozékok több mint 200.000 különböző készülékhez!

  • Biztonságos, egyszerű, gyors
  • 18 éve a legjobb akkumulátor-szakértő
  • Több mint 1.000.000 vásárló

Kérdesed van? Írj emailt: info@BatteryUpgrade.hu

Fogkefe akkumulátorok & hálózati adapterek / töltők

Az elektromos fogkeféd akkumulátora sajnos nem tart örökké. De ez nem jelenti azt, hogy el kell dobnod a készüléked, és újat kell vásárolnod. Ha kicseréled az akkumulátort, ismét úgy működik majd, mint új korában. Tekintsd meg a Li-Ion és a Ni-MH akkumulátorok széles választékát, amelyek megfelelőek az Oral B, a Panasonic, a Philips, és más márkájú elektromos fogkefék számára is.

De ez nem jelenti azt, hogy el kell dobnod a készüléked, és újat kell vásárolnod. Ha kicseréled az akkumulátort, ismét úgy működik majd, mint új korában. Tekintsd meg a Li-Ion és a Ni-MH akkumulátorok széles választékát, amelyek megfelelőek az Oral B, a Panasonic, a Philips, és más márkájú elektromos fogkefék számára is.

Minden márka megtekintése alább

Nem találod amit keresel? Próbáld használni a keresést

Válassz ki könnyedén egy készüléket vagy kategóriát

Vélemények

Péter Dolinay ) értékelése:
(4/5)
Termék:
Oral-B Triumph 5000 akkumulátor (2500 mAh 1.2 V)
Olvasd el más vásárlók véleményét
  • Biztonságos, egyszerű, gyors
  • 18 éve a legjobb akkumulátor-szakértő
  • Több mint 1.000.000 vásárló

Kérdesed van? Írj emailt: info@BatteryUpgrade.hu

Sütiket használunk a tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi média funkcióinak biztosításához és a forgalom elemzéséhez. A webhelyünk használatával kapcsolatos adatokat megosztjuk a közösségi médiával, valamint hirdetési és elemző partnereinkkel, akik összevonhatják azokat más adatokkal, amelyeket ön nekik nyújtott, vagy amelyeket a szolgáltatásaik felhasználása során gyűjtöttek össze. Webhelyünk használatának folytatásával elfogadja a sütiket. Bővebben.