Akkumulátorok és tartozékok több mint 200.000 különböző készülékhez!

  • Biztonságos, egyszerű, gyors
  • 18 éve a legjobb akkumulátor-szakértő
  • Több mint 1.000.000 vásárló

Kérdesed van? Írj emailt: info@BatteryUpgrade.hu

Kerti szerszám akkumulátorok & hálózati adapterek / töltők

Mivel a hordozható eszközök, például a kerti szerszámok akkumulátor-kapacitása idővel csökken, fontos az akkumulátor cseréje. A kerti szerszámok élettartamát az akkumulátor kapacitása korlátozza. Ha kicseréled a régi, gyenge akkumulátort, a szerszámaid hosszú ideig használhatóak maradnak. Sokféle kerti szerszámhoz kínálunk akkumulátorokat, például sövényvágókhoz, levélfúvókhoz és fűnyírókhoz, amelyek kompatibilisek olyan márkákkal, mint a Gardena, a Husqvarna és a Robomow.

A kerti szerszámok élettartamát az akkumulátor kapacitása korlátozza. Ha kicseréled a régi, gyenge akkumulátort, a szerszámaid hosszú ideig használhatóak maradnak. Sokféle kerti szerszámhoz kínálunk akkumulátorokat, például sövényvágókhoz, levélfúvókhoz és fűnyírókhoz, amelyek kompatibilisek olyan márkákkal, mint a Gardena, a Husqvarna és a Robomow.

Minden márka megtekintése alább

Nem találod amit keresel? Próbáld használni a keresést

Válassz ki könnyedén egy készüléket vagy kategóriát

Vélemények

Zsolt Felsővári ) értékelése:
(5/5)
Termék:
Makita HR160D akkumulátor (3000 mAh 12 V, Vörös)
Általános:
A cég korrekt, pontos, az ügyfélszolgálat segítőkész.
Olvasd el más vásárlók véleményét
  • Biztonságos, egyszerű, gyors
  • 18 éve a legjobb akkumulátor-szakértő
  • Több mint 1.000.000 vásárló

Kérdesed van? Írj emailt: info@BatteryUpgrade.hu

Sütiket használunk a tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi média funkcióinak biztosításához és a forgalom elemzéséhez. A webhelyünk használatával kapcsolatos adatokat megosztjuk a közösségi médiával, valamint hirdetési és elemző partnereinkkel, akik összevonhatják azokat más adatokkal, amelyeket ön nekik nyújtott, vagy amelyeket a szolgáltatásaik felhasználása során gyűjtöttek össze. Webhelyünk használatának folytatásával elfogadja a sütiket. Bővebben.