Akkumulátorok és tartozékok több mint 200.000 különböző készülékhez!

  • Biztonságos, egyszerű, gyors
  • 18 éve a legjobb akkumulátor-szakértő
  • Több mint 1.000.000 vásárló

Kérdesed van? Írj emailt: info@BatteryUpgrade.hu

Drón akkumulátorok & hálózati adapterek / töltők

A fényképezőgéppel rendelkező drónok a fotózás és a videográfia világának részévé váltak. Ha dróntulajdonos vagy, természetesen azt szeretnéd, hogy az minél tovább repüljön, mielőtt az akkumulátor lemerül. Ezért fontos jó minőségű akkumulátor vásárlása. Különösen akkor, ha hosszú időn át utazol, és nincs lehetőséged a drón feltöltésére. Továbbá jó, ha mindig van egy tartalék akkumulátor is nálad, így gyorsan kicserélheted és folytathatod a reptetést. Az akkumulátorok úgy lettek kifejlesztve, hogy a drónok a legjobb teljesítményt nyújtsák. Olyan márkákhoz kínálunk akkumulátorokat, mint a Blade, a DJI, a Phantom és a Parrot.

Ha dróntulajdonos vagy, természetesen azt szeretnéd, hogy az minél tovább repüljön, mielőtt az akkumulátor lemerül. Ezért fontos jó minőségű akkumulátor vásárlása. Különösen akkor, ha hosszú időn át utazol, és nincs lehetőséged a drón feltöltésére. Továbbá jó, ha mindig van egy tartalék akkumulátor is nálad, így gyorsan kicserélheted és folytathatod a reptetést. Az akkumulátorok úgy lettek kifejlesztve, hogy a drónok a legjobb teljesítményt nyújtsák. Olyan márkákhoz kínálunk akkumulátorokat, mint a Blade, a DJI, a Phantom és a Parrot.

Minden márka megtekintése alább

Nem találod amit keresel? Próbáld használni a keresést

Vélemények

Jozsef Szabo ) értékelése:
(5/5)
Termék:
DJI Phantom 2 akkumulátor (5600 mAh 11.1 V)
Általános:
A termék rendben és pontosan megérkezett.
A termékről:
Ezt kértük, rendben van.
Olvasd el más vásárlók véleményét
  • Biztonságos, egyszerű, gyors
  • 18 éve a legjobb akkumulátor-szakértő
  • Több mint 1.000.000 vásárló

Kérdesed van? Írj emailt: info@BatteryUpgrade.hu

Sütiket használunk a tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi média funkcióinak biztosításához és a forgalom elemzéséhez. A webhelyünk használatával kapcsolatos adatokat megosztjuk a közösségi médiával, valamint hirdetési és elemző partnereinkkel, akik összevonhatják azokat más adatokkal, amelyeket ön nekik nyújtott, vagy amelyeket a szolgáltatásaik felhasználása során gyűjtöttek össze. Webhelyünk használatának folytatásával elfogadja a sütiket. Bővebben.