Akkumulátorok és tartozékok több mint 200.000 különböző készülékhez!

  • Biztonságos, egyszerű, gyors
  • 18 éve a legjobb akkumulátor-szakértő
  • Több mint 1.000.000 vásárló

Kérdesed van? Írj emailt: info@BatteryUpgrade.hu

Fejhallgató akkumulátorok & hálózati adapterek / töltők

Új akkumulátort keresel a fejhallgatódhoz? Egy új akkumulátorral játszhatsz, TV-t nézhetsz, vagy órákig hallgathatsz zenét anélkül, hogy újra fel kellene töltsd azt. Kiváló minőségű akkumulátorokat kínálunk, amelyekkel a készülékek optimálisan működnek. Függetlenül attól, hogy rövid vagy hosszú ideig szeretnéd használni őket: egy hosszú ideig működő fejhallgató manapság elengedhetetlen. Különböző márkákhoz kínálunk alkatrészeket, mint például a Beats by Dre, a Bose, a Logitech, a Sony és a Sennheiser. Vásárolj most új akkumulátort, és élvezd a zenét, a játékot vagy a filmet.

Kiváló minőségű akkumulátorokat kínálunk, amelyekkel a készülékek optimálisan működnek. Függetlenül attól, hogy rövid vagy hosszú ideig szeretnéd használni őket: egy hosszú ideig működő fejhallgató manapság elengedhetetlen. Különböző márkákhoz kínálunk alkatrészeket, mint például a Beats by Dre, a Bose, a Logitech, a Sony és a Sennheiser. Vásárolj most új akkumulátort, és élvezd a zenét, a játékot vagy a filmet.

Minden márka megtekintése alább

Nem találod amit keresel? Próbáld használni a keresést

Válassz ki könnyedén egy készüléket vagy kategóriát

Vélemények

Istvan Barabas ) értékelése:
(5/5)
Termék:
Panasonic KX-A36 akkumulátor (1300 mAh 3.6 V)
Általános:
Nagyon elégedett vagyok mert az árak is jók és a kiszállítás is nagyon gyors! Köszönettel
Olvasd el más vásárlók véleményét
  • Biztonságos, egyszerű, gyors
  • 18 éve a legjobb akkumulátor-szakértő
  • Több mint 1.000.000 vásárló

Kérdesed van? Írj emailt: info@BatteryUpgrade.hu

Sütiket használunk a tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi média funkcióinak biztosításához és a forgalom elemzéséhez. A webhelyünk használatával kapcsolatos adatokat megosztjuk a közösségi médiával, valamint hirdetési és elemző partnereinkkel, akik összevonhatják azokat más adatokkal, amelyeket ön nekik nyújtott, vagy amelyeket a szolgáltatásaik felhasználása során gyűjtöttek össze. Webhelyünk használatának folytatásával elfogadja a sütiket. Bővebben.