Akkumulátorok és tartozékok több mint 200.000 különböző készülékhez!

  • Ingyenes szállítás 38 445,00 Ft feletti megrendelések esetén
  • 18 éve a legjobb akkumulátor-szakértő
  • Több mint 1.000.000 vásárló

Kérdesed van? Írj emailt: info@BatteryUpgrade.hu

Vezetéknélküli telefon akkumulátorok & hálózati adapterek / töltők

Ha vezeték nélküli telefonnal rendelkezel otthon, mindig elérhető vagy. És hogyha új akkumulátort vásárolsz a vezeték nélküli telefonodhoz, akkor újra úgy működik, mint egy új készülék, és ezáltal hosszú ideig használhatod. Olyan akkumulátorokat, adaptereket és egyéb alkatrészeket árulunk, amelyek kompatibilisek az Alcatel, az Ascom, a Cisco, a Siemens és más márkákkal. Nem találod a keresett akkumulátort vagy adaptert? Vedd fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálatunkkal, szívesen segítenek bármiben.

És hogyha új akkumulátort vásárolsz a vezeték nélküli telefonodhoz, akkor újra úgy működik, mint egy új készülék, és ezáltal hosszú ideig használhatod. Olyan akkumulátorokat, adaptereket és egyéb alkatrészeket árulunk, amelyek kompatibilisek az Alcatel, az Ascom, a Cisco, a Siemens és más márkákkal. Nem találod a keresett akkumulátort vagy adaptert? Vedd fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálatunkkal, szívesen segítenek bármiben.

Minden márka megtekintése alább

Nem találod amit keresel? Próbáld használni a keresést

Válassz ki könnyedén egy készüléket vagy kategóriát

Vélemények

Mátyás Martinecz ) értékelése:
(4/5)
Termék:
Panasonic KX-A36 akkumulátor (1300 mAh 3.6 V)
Általános:
megbízható
A termékről:
korrekt
Olvasd el más vásárlók véleményét
  • Ingyenes szállítás 38 445,00 Ft feletti megrendelések esetén
  • 18 éve a legjobb akkumulátor-szakértő
  • Több mint 1.000.000 vásárló

Kérdesed van? Írj emailt: info@BatteryUpgrade.hu

Sütiket használunk a tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi média funkcióinak biztosításához és a forgalom elemzéséhez. A webhelyünk használatával kapcsolatos adatokat megosztjuk a közösségi médiával, valamint hirdetési és elemző partnereinkkel, akik összevonhatják azokat más adatokkal, amelyeket ön nekik nyújtott, vagy amelyeket a szolgáltatásaik felhasználása során gyűjtöttek össze. Webhelyünk használatának folytatásával elfogadja a sütiket. Bővebben.