Akkumulátorok és tartozékok több mint 200.000 különböző készülékhez!

  • Biztonságos, egyszerű, gyors
  • 18 éve a legjobb akkumulátor-szakértő
  • Több mint 1.000.000 vásárló

Kérdesed van? Írj emailt: info@BatteryUpgrade.hu

Orvosi akkumulátorok & hálózati adapterek / töltők

Nagy teljesítményű akkumulátorok széles választéka áll rendelkezésedre, amelyek megfelelőek olyan márkájú orvostechnikai eszközökhöz, mint például a Biohit, a Braun, a Casmed, a GE és a Phillips. A monitor, a hőmérő vagy a defibrillátor már nem működik megfelelően, vagy gyorsan lemerül? Akkor itt az ideje, hogy kicseréld az akkumulátort, és ezáltal a készüléknek hosszú akkumulátor-élettartamot biztosíts, nagyfokú megbízhatósággal. Ily módon az orvostechnikai eszközök optimálisan működnek majd, amikor a leginkább szükség van rájuk.

A monitor, a hőmérő vagy a defibrillátor már nem működik megfelelően, vagy gyorsan lemerül? Akkor itt az ideje, hogy kicseréld az akkumulátort, és ezáltal a készüléknek hosszú akkumulátor-élettartamot biztosíts, nagyfokú megbízhatósággal. Ily módon az orvostechnikai eszközök optimálisan működnek majd, amikor a leginkább szükség van rájuk.

Minden márka megtekintése alább

Nem találod amit keresel? Próbáld használni a keresést

Válassz ki könnyedén egy készüléket vagy kategóriát

Vélemények

György Szabó ) értékelése:
(4/5)
Termék:
Medical akkumulátor (3400 mAh 14.8 V, Kék)
Általános:
Relatíve gyors, korrekt.
A termékről:
Működik
Olvasd el más vásárlók véleményét
  • Biztonságos, egyszerű, gyors
  • 18 éve a legjobb akkumulátor-szakértő
  • Több mint 1.000.000 vásárló

Kérdesed van? Írj emailt: info@BatteryUpgrade.hu

Sütiket használunk a tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi média funkcióinak biztosításához és a forgalom elemzéséhez. A webhelyünk használatával kapcsolatos adatokat megosztjuk a közösségi médiával, valamint hirdetési és elemző partnereinkkel, akik összevonhatják azokat más adatokkal, amelyeket ön nekik nyújtott, vagy amelyeket a szolgáltatásaik felhasználása során gyűjtöttek össze. Webhelyünk használatának folytatásával elfogadja a sütiket. Bővebben.