Akkumulátorok és tartozékok több mint 200.000 különböző készülékhez!

  • Ingyenes szállítás 38 445,00 Ft feletti megrendelések esetén
  • 18 éve a legjobb akkumulátor-szakértő
  • Több mint 1.000.000 vásárló

Kérdesed van? Írj emailt: info@BatteryUpgrade.hu

Rádió távirányítók (RC) akkumulátorok & hálózati adapterek / töltők

Minden elektronikus RC-modell akkumulátorral működik. Akkumulátorokat és egyéb alkatrészeket kínálunk különböző márkájú rádióvezérlőkhöz. Ezeket kifejezetten úgy fejlesztették ki, hogy a rádióvezérlésű készülékek a legjobb teljesítményt nyújtsák. Szükséged van egy új akkumulátorra a rádióvezérelt autód, csónakod vagy más eszközöd számára? Itt olyan kiváló minőségű akkumulátorokat találsz, amelyek megfelelőek a Cavotec, az Elca, a Hetronic és a Falard márkájú berendezések számára. Így a készülékeket hosszabb ideig szabadon használhatod anélkül, hogy időközben újra kellene töltened azt. Tekintsd meg termékeink széles választékát, és rendelj akkumulátort online webáruházunkból.

Akkumulátorokat és egyéb alkatrészeket kínálunk különböző márkájú rádióvezérlőkhöz. Ezeket kifejezetten úgy fejlesztették ki, hogy a rádióvezérlésű készülékek a legjobb teljesítményt nyújtsák. Szükséged van egy új akkumulátorra a rádióvezérelt autód, csónakod vagy más eszközöd számára? Itt olyan kiváló minőségű akkumulátorokat találsz, amelyek megfelelőek a Cavotec, az Elca, a Hetronic és a Falard márkájú berendezések számára. Így a készülékeket hosszabb ideig szabadon használhatod anélkül, hogy időközben újra kellene töltened azt. Tekintsd meg termékeink széles választékát, és rendelj akkumulátort online webáruházunkból.

Minden márka megtekintése alább

Nem találod amit keresel? Próbáld használni a keresést

Válassz ki könnyedén egy készüléket vagy kategóriát

Vélemények

József Kiss ) értékelése:
(5/5)
Termék:
Radio Control (RC) akkumulátor (2000 mAh 3.6 V)
Olvasd el más vásárlók véleményét
  • Ingyenes szállítás 38 445,00 Ft feletti megrendelések esetén
  • 18 éve a legjobb akkumulátor-szakértő
  • Több mint 1.000.000 vásárló

Kérdesed van? Írj emailt: info@BatteryUpgrade.hu

Sütiket használunk a tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi média funkcióinak biztosításához és a forgalom elemzéséhez. A webhelyünk használatával kapcsolatos adatokat megosztjuk a közösségi médiával, valamint hirdetési és elemző partnereinkkel, akik összevonhatják azokat más adatokkal, amelyeket ön nekik nyújtott, vagy amelyeket a szolgáltatásaik felhasználása során gyűjtöttek össze. Webhelyünk használatának folytatásával elfogadja a sütiket. Bővebben.