Akkumulátorok és tartozékok több mint 200.000 különböző készülékhez!

  • Biztonságos, egyszerű, gyors
  • 18 éve a legjobb akkumulátor-szakértő
  • Több mint 1.000.000 vásárló

Kérdesed van? Írj emailt: info@BatteryUpgrade.hu

Airsoft akkumulátorok & hálózati adapterek / töltők

Az Airsoft fegyvered már nem működik megfelelően, vagy gyorsan lemerül? Egy új akkumulátor megvásárlásával meghosszabbíthatod az az élettartamát. Olyan akkumulátorokat árulunk, amelyek kompatibilisek a különböző Airsoft fegyverekhez, mint például az AEG, a Classic Army és a Handguard. Tekintsd meg teljes választékunkat, vagy használd a keresősávot az eszköz vagy alkatrész számának megtalálásához.

Olyan akkumulátorokat árulunk, amelyek kompatibilisek a különböző Airsoft fegyverekhez, mint például az AEG, a Classic Army és a Handguard. Tekintsd meg teljes választékunkat, vagy használd a keresősávot az eszköz vagy alkatrész számának megtalálásához.

Minden márka megtekintése alább

Nem találod amit keresel? Próbáld használni a keresést

Válassz ki könnyedén egy készüléket vagy kategóriát

Vélemények

József Szigeti ) értékelése:
(5/5)
Termék:
BTC-ZTU230SL akkumulátor (1500 mAh 3.7 V)
Olvasd el más vásárlók véleményét
  • Biztonságos, egyszerű, gyors
  • 18 éve a legjobb akkumulátor-szakértő
  • Több mint 1.000.000 vásárló

Kérdesed van? Írj emailt: info@BatteryUpgrade.hu

Sütiket használunk a tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi média funkcióinak biztosításához és a forgalom elemzéséhez. A webhelyünk használatával kapcsolatos adatokat megosztjuk a közösségi médiával, valamint hirdetési és elemző partnereinkkel, akik összevonhatják azokat más adatokkal, amelyeket ön nekik nyújtott, vagy amelyeket a szolgáltatásaik felhasználása során gyűjtöttek össze. Webhelyünk használatának folytatásával elfogadja a sütiket. Bővebben.