Akkumulátorok és tartozékok több mint 200.000 különböző készülékhez!

  • Ingyenes szállítás a héten!
  • 15 éve a legjobb akkumulátor-szakértő
  • Több mint 1.000.000 vásárló

Kérdesed van? Írj emailt: info@BatteryUpgrade.hu

Asus

Asus laptop akkumulátor

Új Asus laptop akkumulátort keresel? Sokféle akkumulátort kínálunk Asus laptopokhoz. Nagyon bosszantó, ha a készülék gyorsan lemerül, különösen, ha egy hosszú ideig működő akkumulátorra lesz szükséged. De van egy jó hírünk: az akkumulátort könnyen kicserélheted. Amikor egy új Asus laptop akkumulátort vásárolsz, tartsd szem előtt az akkumulátor feszültségét, kapacitását és alakját. Ezeknek meg kell egyezniük az eredeti Asus laptop akkumulátoréval. A felhasználóbarát Asus laptopok bárki számára elérhetőek, és különféle célokra használhatóak. Sokféle Asus modell létezik, különféle árkategóriákban. Vannak olyan Asus laptopok, amelyek utazáshoz tökéletesek, ezek kompaktabbak és könnyebbek, mint a többi laptop, de vannak olyan Asus laptopok is, amelyek nagy teljesítményű processzort tartalmaznak, és tökéletesen alkalmasak játékosok vagy grafikusok számára. Így akkumulátoraink által a laptopod újból úgy működik majd, mint új korában.

Nem találod amit keresel? Próbáld használni a keresést

Válassz ki könnyedén egy készüléket vagy kategóriát

Vélemények

Csaba Fauszt ) értékelése:
(4/5)
Termék:
Asus akkumulátor (6600 mAh 11.1 V)
Általános:
A regisztráció és a rendelés gyorsan ment, a felhasználói felület -keresés, termék beazonosítása,stb. - jó. A szállítás egy kicsit csúszott a tájékoztatáshoz képest.
A termékről:
A termék kifogástalan, az ár magasabb, mint a kokurrenciáé, de teljesíti az ígért paramétereket.
Olvasd el más vásárlók véleményét
  • Ingyenes szállítás a héten!
  • 15 éve a legjobb akkumulátor-szakértő
  • Több mint 1.000.000 vásárló

Kérdesed van? Írj emailt: info@BatteryUpgrade.hu

Sütiket használunk a tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi média funkcióinak biztosításához és a forgalom elemzéséhez. A webhelyünk használatával kapcsolatos adatokat megosztjuk a közösségi médiával, valamint hirdetési és elemző partnereinkkel, akik összevonhatják azokat más adatokkal, amelyeket ön nekik nyújtott, vagy amelyeket a szolgáltatásaik felhasználása során gyűjtöttek össze. Webhelyünk használatának folytatásával elfogadja a sütiket. Bővebben.