Akkumulátorok és tartozékok több mint 200.000 különböző készülékhez!

  • Ingyenes szállítás 30 000,00 Ft feletti megrendelések esetén
  • 18 éve a legjobb akkumulátor-szakértő
  • Több mint 1.000.000 vásárló

Kérdesed van? Írj emailt: info@BatteryUpgrade.hu

Acer

Acer laptop akkumulátor

Új Acer laptop akkumulátort keresel? Akkumulátorokat kínálunk különféle típusú Acer laptopokhoz. Az akkumulátorok kapacitása idővel romlik. Ez azt jelenti, hogy az akkumulátor idővel egyre gyorsabban merül le. Ezt könnyen orvosolható az akkumulátor cseréjével. Az Acer laptopok a kiváló ár-érték arányról ismertek. Sokféle modellben kaphatók, mint például a kiváló minőségű és megfizethető indítómodellek. De vannak olyan modellek is, amelyek intenzívebb felhasználásra alkalmasak. Ezek tökéletesek játékokhoz vagy fényképek és videók szerkesztésére. Nagyon bosszantó lehet, ha a laptop gyakran lemerül, mert az akkumulátor elhasználódott. Különösen, ha sokat utazol, akkor laptopodnak hosszú ideig működő akkumulátorra lesz szüksége.

Nem találod amit keresel? Próbáld használni a keresést

Válassz ki könnyedén egy készüléket vagy kategóriát

Vélemények

Peter Sandor ) értékelése:
(5/5)
Termék:
Acer Aspire One ZG5 akkumulátor (10400 mAh 11.1 V, Kék)
Általános:
Áttekinthető rendezett oldal, a találatok között is az első helyen áll, ezt bizonyítja az ár/minőség arány.
A termékről:
Az akkumulátorok amiket rendeltem probléma nélkül megérkeztek, remekül végzik a dolgukat. Aki fél a rendeléstől és nem bízik elsőre az oldalban, annak nyugodtan merem ajánlani, hogy bátran rendeljen mert nem csak elveszik a pénzt, hanem a terméket is küldik, normális csomagolásban... Először kételkedtem én is, de most már bátran rendelnék megint.
Olvasd el más vásárlók véleményét
  • Ingyenes szállítás 30 000,00 Ft feletti megrendelések esetén
  • 18 éve a legjobb akkumulátor-szakértő
  • Több mint 1.000.000 vásárló

Kérdesed van? Írj emailt: info@BatteryUpgrade.hu

Sütiket használunk a tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi média funkcióinak biztosításához és a forgalom elemzéséhez. A webhelyünk használatával kapcsolatos adatokat megosztjuk a közösségi médiával, valamint hirdetési és elemző partnereinkkel, akik összevonhatják azokat más adatokkal, amelyeket ön nekik nyújtott, vagy amelyeket a szolgáltatásaik felhasználása során gyűjtöttek össze. Webhelyünk használatának folytatásával elfogadja a sütiket. Bővebben.