Akkumulátorok és tartozékok több mint 200.000 különböző készülékhez!

  • Ingyenes szállítás a héten!
  • 15 éve a legjobb akkumulátor-szakértő
  • Több mint 1.000.000 vásárló

Kérdesed van? Írj emailt: info@BatteryUpgrade.hu

Acer

Acer laptop akkumulátor

Új Acer laptop akkumulátort keresel? Akkumulátorokat kínálunk különféle típusú Acer laptopokhoz. Az akkumulátorok kapacitása idővel romlik. Ez azt jelenti, hogy az akkumulátor idővel egyre gyorsabban merül le. Ezt könnyen orvosolható az akkumulátor cseréjével. Az Acer laptopok a kiváló ár-érték arányról ismertek. Sokféle modellben kaphatók, mint például a kiváló minőségű és megfizethető indítómodellek. De vannak olyan modellek is, amelyek intenzívebb felhasználásra alkalmasak. Ezek tökéletesek játékokhoz vagy fényképek és videók szerkesztésére. Nagyon bosszantó lehet, ha a laptop gyakran lemerül, mert az akkumulátor elhasználódott. Különösen, ha sokat utazol, akkor laptopodnak hosszú ideig működő akkumulátorra lesz szüksége.

Nem találod amit keresel? Próbáld használni a keresést

Válassz ki könnyedén egy készüléket vagy kategóriát

Vélemények

Robert Valter ) értékelése:
(4/5)
Termék:
Acer 5700 Aspire 5730Z akkumulátor (8800 mAh 11.1 V)
Általános:
Nagy választék, a termékek amiket eddig rendeltem, megfeleltek a leírásnak. Jól működik az oldal, elfogadható a szállítási határidő.
A termékről:
Minden rendben, azt kaptam amit rendeltem és amire számítottam.
Olvasd el más vásárlók véleményét
  • Ingyenes szállítás a héten!
  • 15 éve a legjobb akkumulátor-szakértő
  • Több mint 1.000.000 vásárló

Kérdesed van? Írj emailt: info@BatteryUpgrade.hu

Sütiket használunk a tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi média funkcióinak biztosításához és a forgalom elemzéséhez. A webhelyünk használatával kapcsolatos adatokat megosztjuk a közösségi médiával, valamint hirdetési és elemző partnereinkkel, akik összevonhatják azokat más adatokkal, amelyeket ön nekik nyújtott, vagy amelyeket a szolgáltatásaik felhasználása során gyűjtöttek össze. Webhelyünk használatának folytatásával elfogadja a sütiket. Bővebben.