Akkumulátorok és tartozékok több mint 200.000 különböző készülékhez!

  • Ingyenes szállítás a héten!
  • 15 éve a legjobb akkumulátor-szakértő
  • Több mint 1.000.000 vásárló

Kérdesed van? Írj emailt: info@BatteryUpgrade.hu

BTC-HIQ514SL akkumulátor (1100 mAh 3.7 V)

Már nem áll rendelkezésre


Dénes Kiss
) értékelése:
(4/5)
Általános:
Elégedett vagyok a céggel.
A termékről:
Azt a terméket kaptam amit rendeltem, jó a minősége.
Tünde Árokszállási
) értékelése:
(5/5)
Általános:
Pontos, megbízható!
A termékről:
Szuper a termék!
Ágnes Bondorné Farkas
) értékelése:
(5/5)
Általános:
Korrekt ,pontos.
A termékről:
jó a termék, köszönöm.
Biztosítás és garancia
A BTC-HIQ514SL akkumulátor (1100 mAh 3.7 V) 12 hónapos garanciával rendelkezik. E mellett mi egy különleges 30 napos pénzvisszafizetési garanciát is biztosítunk: amennyiben nem vagy elégedett a termékkel, mindegy milyen okból, visszaküldheted és vissza fogod kapni a pénzedet.
Minőség és biztonság
Ez a BTC-HIQ514SL akkumulátor (1100 mAh 3.7 V) fejlett technológiájú komponenseket tartalmaz és a szigorú CE biztonsági előírások szerint tesztelték. A BTC-HIQ514SL akkumulátor egy chipet tartalmaz, amely megakadályozza a túltöltést és a rövidzárlatot. Továbbá a BTC-HIQ514SL akkumulátor kitűnő minőségű cellákból készül, amelyek nem szenvednek az úgy nevezett 'memória hatástól'.
Gyorsan a gyárból
A BTC-HIQ514SL akkumulátor egy gyorsan a gyárból termék. Az akkumulátorok veszítenek a teljesítményükből idővel, akkor is ha nem használják őket. Sok importőr és viszonteladó sokáig tárolja az akkumulátorokat mielőtt azok eladásra kerülnek. BatteryUpgrade.hu biztosítja, hogy a megrendelt akkumulátor közvetlenül gyártás után kerüljön szállításra a gyártókkal való együttműködésnek köszönhetően. Hogy biztos lehess benne, hogy egy vadonat új, jó minőségű akkumulátort kapsz!

Cégnek vásárolsz?

Fedezd fel az üzleti lehetőségeket és ajánlatainkat!

  • Ingyenes szállítás a héten!
  • 15 éve a legjobb akkumulátor-szakértő
  • Több mint 1.000.000 vásárló

Kérdesed van? Írj emailt: info@BatteryUpgrade.hu

Sütiket használunk a tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi média funkcióinak biztosításához és a forgalom elemzéséhez. A webhelyünk használatával kapcsolatos adatokat megosztjuk a közösségi médiával, valamint hirdetési és elemző partnereinkkel, akik összevonhatják azokat más adatokkal, amelyeket ön nekik nyújtott, vagy amelyeket a szolgáltatásaik felhasználása során gyűjtöttek össze. Webhelyünk használatának folytatásával elfogadja a sütiket. Bővebben.