Akkumulátorok és tartozékok több mint 200.000 különböző készülékhez!

  • Biztonságos, egyszerű, gyors
  • 18 éve a legjobb akkumulátor-szakértő
  • Több mint 1.000.000 vásárló

Kérdesed van? Írj emailt: info@BatteryUpgrade.hu

BTH-U100_W akkumulátor (4400 mAh 11.1 V, Fehér)

Már nem áll rendelkezésre


Sajnos ez a termék már nem érhető el A következő eszközökhöz vannak más kompatibilis termékek is:

Advent 4211
Advent 4211B
Advent 4212
LG X110
Medion Akoya Mini E1210
MSI Wind U115 Mini
MSI Wind U100-411US
MSI Wind U100-420US
MSI Wind U100-432US
MSI Wind U100-439US

A készülék nem szerepel a felsoroltak között? Görgess le a további kompatibilis eszközök megtekintéséhez.
János Sónyi
) értékelése:
(5/5)
Általános:
Kellemesen csalódtam, nem hittem volna, hogy létezik ilyen korrekt szolgáltatás
A termékről:
Nagyon jó
Biztosítás és garancia
A BTH-U100_W akkumulátor (4400 mAh 11.1 V, Fehér) 12 hónapos garanciával rendelkezik. E mellett mi egy különleges 30 napos pénzvisszafizetési garanciát is biztosítunk: amennyiben nem vagy elégedett a termékkel, mindegy milyen okból, visszaküldheted és vissza fogod kapni a pénzedet.
Minőség és biztonság
Ez a BTH-U100_W akkumulátor (4400 mAh 11.1 V, Fehér) fejlett technológiájú komponenseket tartalmaz és a szigorú CE biztonsági előírások szerint tesztelték. A BTH-U100_W akkumulátor egy chipet tartalmaz, amely megakadályozza a túltöltést és a rövidzárlatot. Továbbá a BTH-U100_W akkumulátor kitűnő minőségű cellákból készül, amelyek nem szenvednek az úgy nevezett 'memória hatástól'.
Tipp!
Notebook? Sokat használod? Vegyél egy második akkumulátort! notebook? Nem probléma. Így mindig lesz nálad egy extra akkumulátor és soha nem maradsz majd energia nélkül.
Mobil energia
Gyakran előfordul, hogy kapkodva kutatsz egy konnektor után? Nem számít hol vagy, ez a BTH-U100_W akkumulátor a BatteryUpgrade.hu-tól, biztosítja hogy olyan sokáig használj egy notebook ameddig csak lehetséges. Az akkumulátoraink kitűnő minőségűek és magas kapacitásúak így biztosan nem merül le a notebookod a nap felénél.
Gyorsan a gyárból
A BTH-U100_W akkumulátor egy gyorsan a gyárból termék. Az akkumulátorok veszítenek a teljesítményükből idővel, akkor is ha nem használják őket. Sok importőr és viszonteladó sokáig tárolja az akkumulátorokat mielőtt azok eladásra kerülnek. BatteryUpgrade.hu biztosítja, hogy a megrendelt akkumulátor közvetlenül gyártás után kerüljön szállításra a gyártókkal való együttműködésnek köszönhetően. Hogy biztos lehess benne, hogy egy vadonat új, jó minőségű akkumulátort kapsz!

Cégnek vásárolsz?

Fedezd fel az üzleti lehetőségeket és ajánlatainkat!

  • Biztonságos, egyszerű, gyors
  • 18 éve a legjobb akkumulátor-szakértő
  • Több mint 1.000.000 vásárló

Kérdesed van? Írj emailt: info@BatteryUpgrade.hu

Sütiket használunk a tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi média funkcióinak biztosításához és a forgalom elemzéséhez. A webhelyünk használatával kapcsolatos adatokat megosztjuk a közösségi médiával, valamint hirdetési és elemző partnereinkkel, akik összevonhatják azokat más adatokkal, amelyeket ön nekik nyújtott, vagy amelyeket a szolgáltatásaik felhasználása során gyűjtöttek össze. Webhelyünk használatának folytatásával elfogadja a sütiket. Bővebben.