Akkumulátorok és tartozékok több mint 200.000 különböző készülékhez!

  • Ingyenes szállítás a héten!
  • 15 éve a legjobb akkumulátor-szakértő
  • Több mint 1.000.000 vásárló

Kérdesed van? Írj emailt: info@BatteryUpgrade.hu

A LightUpgrade és BatteryUpgrade egyesíti erejét!

A fényforrások (LED, halogén és energiatakarékos lámpák) értékesítéséről ismert LightUpgrade tevékenységeit a BatteryUpgrade fogja átvenni. A BatteryUpgrade 2004-ben jött létre, 15 éve a legjobb akkumulátorokat és adaptereket forgalmazó cég, amely több mint 1.000.000 ügyféllel rendelkezik. A BatteryUpgrade kiváló minőségű termékeket kínál a legversenyképesebb áron. A LightUpgrade teljes termékválasztékán és tevékenységein túl az BatteryUpgrade átveszi a szolgáltatásnyújtást és a garanciavállalásokat is. Vevőként 100%-ban elégedett leszel szolgáltatásainkkal! A BatteryUpgrade Világítás oldalán megtalálhatod a lámpák teljes választékát, a dekoratív lámpáktól kezdve a karácsonyi fényekig. https://www.batteryupgrade.com/shopBrowser.php?shopGroupId=83939231. Büszkék vagyunk arra, hogy te is az ügyfeleink közé tartozol. Köszönetként 15% kedvezményt biztosítunk az első rendelésnél. A 15%-os kedvezmény az BatteryUpgrade teljes termékkínálatára vonatkozik. Kattints ide a kedvezmény igénybevételéhez.

Minden márka megtekintése alább

Nem találod amit keresel? Próbáld használni a keresést

Válassz ki könnyedén egy készüléket vagy kategóriát

Vélemények

Gyula Mile ) értékelése:
(5/5)
Termék:
Canon PowerShot G2 akkumulátor (1500 mAh, Szürke)
Általános:
Az első rendelésem ellenére tökéletesen elboldogultam a web felülettel,nagyon elégedett vagyok a rendelés lebonyolíthatóságával.
A termékről:
Azt kaptam amit kértem, abszolút megfelel az elvárásomnak.
Olvasd el más vásárlók véleményét
  • Ingyenes szállítás a héten!
  • 15 éve a legjobb akkumulátor-szakértő
  • Több mint 1.000.000 vásárló

Kérdesed van? Írj emailt: info@BatteryUpgrade.hu

Sütiket használunk a tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi média funkcióinak biztosításához és a forgalom elemzéséhez. A webhelyünk használatával kapcsolatos adatokat megosztjuk a közösségi médiával, valamint hirdetési és elemző partnereinkkel, akik összevonhatják azokat más adatokkal, amelyeket ön nekik nyújtott, vagy amelyeket a szolgáltatásaik felhasználása során gyűjtöttek össze. Webhelyünk használatának folytatásával elfogadja a sütiket. Bővebben.