$ Ft

Business

Technológia

Minőség

A BatteryUpgrade.hu által szállított akkumulátorok kitűnő minőségűek. Kiválló gyártási folyamatainknak köszönhetően a legtöbb eszközhöz nagyobb kapacitású és jobb minőségű akkumulátorokat tudunk biztosítani, mint az eredeti. Az akkumulátoraink a legjobb anyagokból készülnek és elektronikusan védettek a túltöltés ellen. minőség rovatban minőségi részlegFejlesztés

Nem találod az akkumulátort amit keresel?
Nem csak a készleten lévő akkumulátorainkat értékesítjük hanem egyedi készítésűeket is. Ezeket a testreszabott akkumulátorokat már egészen alacsony rendelési darabszámtól tudjuk szállítani. Kérünk lépj kapcsolatba velünk az egyedi gyártási feltételekért.

termelés

Termékeink a legmagasabb minőségi követelmények szerint készülnek. Minden termékünk megfelel a szigorú ISO9001, UL és CE minősítések követelményeinek. Továbbá az termékünk megfelelnek a RoHS környezetvédelmi szabványnak amely 2006 július óta van érvényben.

Amennyiben szeretnél további tippeket és jótanácsokat kapni az akkumulátoraink használatával és karbantartásával kapcsolatban, kérünk lépj kapcsolatba üzleti felhasználóinkra specializálódott managerünkkel, hogy segíthessünk.

Rengeteg további információt találhatsz a BatteryUniversity honlapon. A BatteryUniversity töltési tanácsok útmutatója segít, hogy a legtöbbet hozd ki az akkumulátorodból!


ISO 9001 UL
CE RoHS


 

Sütiket használunk a tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi média funkcióinak biztosításához és a forgalom elemzéséhez. A webhelyünk használatával kapcsolatos adatokat megosztjuk a közösségi médiával, valamint hirdetési és elemző partnereinkkel, akik összevonhatják azokat más adatokkal, amelyeket ön nekik nyújtott, vagy amelyeket a szolgáltatásaik felhasználása során gyűjtöttek össze. Webhelyünk használatának folytatásával elfogadja a sütiket. Bővebben.

Elfogadom
X